Зареждане

Гилбърт Бърнс: Срамота е, ако Камару Усман получи шанс за титлата

Гилбърт Бърнс: Срамота е, ако Камару Усман получи шанс за титлата
Публикувано на: Септември 7, 2024 в 00:00 ч
Гилбърт Бърнс не е убеден, че бившият му опонент и съотборник Камару Усман не трябва да получи следващия шанс за титлата в полусредна категория на UFC.

През цялата си кариера Гилбърт Бърнс е любимец на феновете. Освен че е приятен човек, той има и атрактивен стил в октагона. Преди няколко години той дори го отведе до титла. Той се срещна с Камару Усман, свой съотборник, в битка за шампионската титла на UFC в полусредна категория.

Въпреки че на практика се отказа от "The Nigerian Nightmare", Бърнс в крайна сметка не успя да преодолее Усман. Оттогава насам Камару има своя дял от възходи и падения, включително три поредни загуби в последните си три двубоя.

Тъй като някои предполагат, че той може да получи следващия шанс за титлата срещу Белал Мохамед, Бърнс реши да даде мнението си по този въпрос в скорошно интервю.

 

Бърнс постaвя под въпрос потенциалния шанс за титлата на Усман

"Мисля, че би било срамно", заяви Бърнс пред MMA Junkie. "Знаете ли, човекът има три поредни загуби - онзи безумен нокаут с ритник от Леон Едуардс. И след това той загуби всеки мач. "О, това беше кратко предизвестие." Да, но никой не е сложил пистолет на лицето ти и не те е помолил да се биеш. Ти каза: "Искам да се бия." И се би. Това все пак е загуба. Трябва да се възстановиш."

"Той е силен. Разбирам го", каза Бърнс. "Три поредни загуби, но той беше шампионът "страшилището", номер 1. Това е трудно място. Той се нуждае от победи. Нуждае се от победи в топ пет. Не знам - може би Усман и Ян Мачадо Гари или Джак Дела Мадалена, аз. Кой друг е там? Колби Ковингтън е там, но Колби винаги е в гардероба. Гардеробът е затворен, а после той е там и винаги, когато е лесно, се появява. Леон просто загуби. Но аз мисля, че Камару се нуждае от победа. Той трябва да изглежда добре, защото има три загуби. Не изглеждаше добре."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес