Зареждане

Как да използваме пълноценно бързата круша с ластици

Как да използваме пълноценно бързата круша с ластици
Публикувано на: Март 23, 2018 в 17:10 ч
Помните как задавяхте колата първите пъти като се опитвахте да се научите да карате, нали? В началото, като се учихте да пишете на клавиатура, пишехте с един пръст и ви отнемаше няколко секунди преди да намерите всяка буква... Няма как да не се съгласите, че и с двете свикнахте и задобряхте сравнително бързо благодарение именно на практиката. Същото е и при бързата круша с ластици.

Знаем, че първата среща с нея в залата обикновено е плашеща и крайно объркваща.Обещаваме обаче, че няма да мине много време преди да ѝ свикнете и да започнете да я ползвате пълноценно. Бързата круша е невероятен инструмент за координиране на очите и ръцете. В следното видео ще научите как да използвате този невероятен 'уред', който може да бъде намерен в почти всички боксови зали.

Полезно ще ви бъде също като упражнение с движещ се обект, за движения с главата, скоростни удари, фокус, дисциплина, реакции и тайминг.

Инструкторът от видеото споделя, че е правил по 3-6 рунда всеки път, когато посещавал фитнеса между 12 и 16-годишна възраст.

Вижте сами на какво има да ви научи от личен опит той:

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес