Зареждане

'Той никога няма да спечели пари от мен', Поарие отрече битка с Колби Ковингтън

'Той никога няма да спечели пари от мен', Поарие отрече битка с Колби Ковингтън
Публикувано на: Септември 7, 2024 в 18:00 ч
Дъстин Поарие привидно отрече, че ще се изправи срещу дългогодишния си съперник Колби Ковингтън.

В момента бъдещето на Дъстин Поарие е неясно. След поражението му от Ислам Махачев по-рано тази година изглеждаше, че оттеглянето може да е на хоризонта. Уви, самият той даде да се разбере, че е готов да проведе поне още една битка в октагона.

Някои слухове предполагаха, че това може да стане срещу Колби Ковингтън - човек, с когото той е в ожесточена вражда от доста време. Ковингтън постоянно ругаеше Поарие в социалните медии и в интервюта.

Освен това, след сблъсъка на Колби с Хорхе Масвидал, е логично, че това са видове битки, които той би избрал. При това положение не изглежда Дъстин Поарие да е твърде въодушевен от идеята.


Дъстин Поарие развенчава Колби Ковингтън

"Той никога няма да направи пари с мен, тези слухове са глупости".

Изглежда, че Дъстин Поарие иска различен вид край на историята си по отношение на смесените бойни изкуства. Макар че вероятно не би искал нищо повече от това да поступа "Chaos", той не иска да му достави удовлетворение. Освен това има голяма вероятност Колби да избере стил, който е по-силен в борбата, отколкото в ударите.

За феновете предполагаме, че вероятно са разделени по средата по отношение на тази новина. Идеята Ковингтън да се гаври с Поарие в навечерието на срещата е доста неприятна за мнозина от ММА общността, но самият двубой вероятно ще доведе до голяма интрига.

Надяваме се, че независимо дали това ще е Колби или не, всички ние ще имаме шанса да видим Поарие да се завърне в клетката още веднъж, за да го видим как прави това, което умее най-добре.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес