Зареждане

Петима бойци от UFC, изпуснали се в гащите по време на двубой

Петима бойци от UFC, изпуснали се в гащите по време на двубой
Публикувано на: Март 29, 2017 в 22:01 ч
 
Да влезеш в клетката и да се изправиш срещу друго човешко същество, знаейки, че те наблюдават не само хиляди в залата, но и много повече в цял свят - със сигурност напрежението не е никак малко. Особено и когато говорим за UFC - най-престижната и следена ММА верига на планетата.


Поради това не е никак изненадващо, че има случаи на бойци, които са загубили контрол по време на своите срещи и са се изпуснали в гащите. Някои дори открито си го признават. Наскоро дори ви разказахме за една прелюбопитна подобна история.

Сега ще ви напомним за няколко подобни случая и от UFC, събрани в едно видео. При повечето никога не е било потвърдено официално, че става дума за акане в гащите, но определено нещата изглеждат доста съмнителни.

Например такава е ситуацията при боеца от лека категория Yancy Medeiros, който изглежда сякаш има инцидент в двубоя си с John Makdessi на UFC 194. За други от бойците може и да мине оправданието, че става дума единствено за пот, макар и на специфично място, но при Medeiros май няма много място за съмнение, имайки предвид кафявия цвят. Той обаче се справя като истински шампион в ситуацията, а случилото се не му пречи да запише победа над Makdessi.

В това видео можем да видим и бившия шампион в тежка категория Tim Sylvia, който претърпява инцидиент по време на срещата си с Assuerio Silva. Уникалното в случая е, че на Sylvia изобщо не му дреме от случилото се, като той съвсем открито си признава, че се е изпуснал в гащите. 

Място сред “жертвите” на инцидент с кафяв цвят намира и един от най-добрите бойци в UFC в момента - Yoel Romero, при когото също остава съмнението, дали не става дума за пот. Но дали наистина? 

Вижте видеото:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес