Зареждане

Алекса Грасо посочи Джан Вейли като мечтан съперник преди битката с Шевченко

Алекса Грасо посочи Джан Вейли като мечтан съперник преди битката с Шевченко
Публикувано на: Септември 7, 2024 в 00:00 ч
Алекса Грасо разкри кой би бил мечтаният ѝ съперник в октагона.

Грасо е действащата носителка на титлата на UFC при жените в категория муха. Тя ще заложи титлата си срещу Валентина Шевченко в трилогия. Двете ще се сблъскат в зала "Сфера" в Лас Вегас на 14 септември.

Макар че Грасо трябва да се съсредоточи върху съперничката си преди поредната голяма защита на титлата, тя признава, че носителката на титлата на UFC в категория сламка Джан Вейли е в полезрението ѝ като мечтан съперник.

Грасо гледа на Вейли като на мечтана съперничка

В интервю Алекса Грасо обсъди възможността един ден да сподели октагона с Джан Вейли.

''Вейли Джан е моята мечтана битка", каза Грасо. "Това ще бъде една от най-големите ми битки до момента. Тя е силна, мощна и добре подготвена. Тя е страхотен боец и дори чух, че с удоволствие би се изпробвала на моята категория, така че с удоволствие бих я посрещнал."

За Грасо възможността да стане шампион в две дивизии е интригуваща, но тя предпочита да остане в категорията си, за да даде възможност на съотборниците си да блеснат.

"Бих искал да стана световен шампион в две категории, това е толкова голям въпрос и цел за мен", каза Грасо. "Имам обаче приятелки в по-горните теглови категории като Лупита "Loopy" Годинес в сламка и Ирен Алдана в категория петел, а целта на нашия отбор е всички да станем шампиони във всяка от тегловите си категории, така че засега ще трябва да спра тази мечта."

Първо, има работа за вършене с UFC 306. В момента Грасо е лек фаворит да преодолее Шевченко в нощта на двубоя. Дали нещата ще се развият по този начин или не, предстои да разберем.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес