Зареждане

Овърийм: Скоро ще разучат Алекс Перейра и ще го унищожат

Овърийм: Скоро ще разучат Алекс Перейра и ще го унищожат
Публикувано на: Ноември 30, 2023 в 02:00 ч
Издигането на Алекс Перейра в редиците на MMA не е нищо друго освен забележително. Скорошната му победа, която му спечели вакантната титла в полутежка категория, след като победи Иржи Прохазка, го направи една от най-обсъжданите фигури в UFC. Алекс влезе в елитната листа с малцината бойци, които спечелиха титли в 2 различни категории под банера на UFC.

Сега шампион в две категории, Перейра постигна това рядко постижение само с 11 ММА битки, безпрецедентна скорост в историята на организацията. Неговият опит в кикбокса, където спечели множество титли, допринесе за успеха му в ММА. Aлистър Овърийм, легенда в света на ММА и кикбокса, има свой собствен уникален поглед върху успеха на Перейра. 

Овърийм, който е държал световни титли в Strikeforce и DREAM, но никога не е достигал до златото в UFC, предлага критична, но информирана оценка на уменията и бъдещето на Алекс в спорта. Aлистър посочва значителен недостатък в техниките му за битка на земята. 

„Aлекс Перейра е интересен. Виждам ли го като шампион ? Не. Мисля, че в този момент им е трудно да го разучат, но в момента, в който го разучат, ще го унищожат. Това ще бъде труден момент за него. 

Мисля, че той е отличен в ударния отдел, но неговото джиу-джицу и граплингът му ги няма. Той е толкова добър в ударния отдел, че другите бойци не могат да го свалят. В момента, в който го разучат, ще му бъде трудно.“, каза Овърийм пред talkSPORT.

Ще се сбъдне ли прогнозата на Овърийм ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес