Зареждане

Дейна Уайт: Дъстин Порие вече е на по-високо ниво

Дейна Уайт: Дъстин Порие вече е на по-високо ниво
Публикувано на: Март 12, 2024 в 02:00 ч
Дейна Уайт похвали Дъстин Порие след UFC 299 за това, че прие и спечели битката срещу Беноа Сен Дени.

Според президента на организацията подобни битки правят бойците легенди. Порие прие битка срещу значително по-ниско класирания Сен Дени на UFC 299 в Маями миналия уикенд. "El Diamante"  победи съперника си във втория рунд на битката и доказа, че все още е сред най-добрите в лека категория на UFC.

В разговор с журналисти президентът на организацията Дейна Уайт говори за Порие. Ето какво каза главата на UFC:

"Боеве като тoзи те правят шибана легенда. Такива битки са легендарни! Влизате там и се изправяте срещу силен противник. Хората казваха, че не може да спечели, но той влезе и го направи в грандиозен стил. Много хора са параноични. Чували сме това в миналото, че искаме някой да загуби.

Сега чух и такива неща от хора, които дори няма да споменавам. Ние не решаваме кой печели и кой губи. Това го правят бойците. Опитваме се да направим най-добрите битки, които можем и затова UFC изгради много звезди. Легендарни битки се провеждат тук всеки уикенд. 

Акциите на Порие се повишиха, той вече постигна много на неговата възраст и вижте какво направи със Сен Дени. Видяхте какво се случи на арената след победата. Беше лудост. Хората полудяха. Порие достигна друго, по-високо ниво.", каза Уайт.

35-годишният Порие (30-8, 1 NC MMA) има рекорд от 2-2 в последните си четири битки. Сега той се надява на шанс за титлата с Ислам Махачев.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес