Зареждане

RIZIN се извиниха за 'гнусното' неуважение към Мейуедър

RIZIN се извиниха за 'гнусното' неуважение към Мейуедър
Публикувано на: Септември 27, 2022 в 15:00 ч
Президентът на Rizin, Нобоюки Сакакибара, се извини 'гнусното' неуважение, което показаха към Флойд Мейуедър на Rizin 38. 

Мейуедър се завърна в Япония, където се изправи срещу Микуру Асакура в Rizin 38, цели 4 години след последното му появяване под знамето на Rizin, когато нокаутира Теншин Насукава през 2018 година. 

Подобно на този дебют, „Money“ успя да отбележи още 1 бърза нощ на ринга, печелейки с нокаут в самия край на втория рунд. Преди тази битка, както често е обичайно по време на японски бойни спортни събития, имаше церемония, на която на бойците бяха поднесени цветя. 

Джентълменът, натоварен със задачата да предаде цветята на Флойд, не беше особено щастлив от това. Японецът ги хвърли на земята в явен акт на неуважение. Сакакибара се извини за поведението на този човек, обещавайки, че това никога няма да се повтори. 

„Благодаря на всички, които присъстваха и се включиха в събитието. Наистина ценя всичките 22 бойци от дъното на сърцето си. И отново, дълбоко се извиняваме, че позволихме на такъв подъл индивид да стъпи на свещения ринг. 

Обещаваме, че ще направим така, че подобни действия никога повече да не се извършват“, написа Сакакибара. 

Това неуважение не притесни Флойд Мейуедър, но е ясно, че този тип поведение противоречи на нормалната, уважителна природа, с която са известни японските бойни изкуства. Ето видео от случката:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес