Зареждане

Blackzillia - семейство от треньори и бойци от световен мащаб

Blackzillia - семейство от треньори и бойци от световен мащаб
Публикувано на: Януари 1, 2012 в 18:11 ч
Снимка: wikimedia.org

Водени от главния треньор Mike Van Arsdale, те са семейство от бойци на световно ниво. Със световния шампион по кик-бокс Tyrone Sprong, MMA-бойците Rashad Evans, Anthony Johnson, Melvin Guillard , Michael Johnson, Jorge Santiago, JZ Cavalcante, Abel Trujillo и Roy Jones Jr. са само някои от имената в отбора, който не страда от липса на талант и себеотдаденост.

Van Arsdale поддържа високото ниво и професионализма в тренировките, за да може всеки от бойците да развие своя пълен боен потенциал.

Датчанина Henri Hooft отговаря за страйкинга и за това бойците да се развият максимално в сферата. Нужен е не повече от един спаринг за да се изумите от необятните му знания по темата.

Приноса на Hooft при всеки един от бойците се вижда по време на тренировките и спарингите. Всеки негов урок се приема с повишено внимание в предвит това ги очаква много тежък месец, който да им даде начална сила за цялата 2012.
 

Blackzillia mma bulgaria

 

През януари Anthony Johnson ще направи своя дебют на UFC 141 срещу Victor Belfort в средна категория, Guillard ще углави UFC по FX1, Spong ще се изправи срещу Melvin Manhoef в кик-бокс среща, а Evan и Michael Johnson ще закрият месеца на UFC, по Fox2 на 28 януари.

В подготовката за тези мачове, атмосферата на тренировките е много сериозна, а с толкова много мачове всеки, от който през около седмица, бойците се каляват и неизмеримо подобряват играта си.

Като допълнение към Van Arsdale и Hooft, в подготовката помагат Жиу-Жицу професора Flavius Silva, a Marcus Silva шлифова уменията на момчетата с това, в което е експерт – Джудо.

Без съмнение всеки, от тези мъже е предвиден да стане професионален боец. Постигнат е почти съвършен баланс, между всяка една дисциплина необходима им да станат световни шампиони. Въпреки това всички са равни, никой не стои над другите, а експертите целят развитието на отбора като цяло.

 Въпреки, че целта е всеки да израсте в играта си и да стане по-добър боец, всички се забавляват и работят за общото на благо на семейство “Blackzilian”  Glenn Robinson президент на Authentic Sports Management, ни увери, че всяка нужда на бойците е задоволена, а той е професионалист във всеки смисъл на думата.

Като цяло The Blackzilians са страховита група бойци с тежка 2012 пред себе си.

 Следете сайта на MMA-Bulgaria, за да разберете повече за този отбор от гладиатори, от който ще очакваме много през идващата година.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес