Зареждане

Втората битка между Мейуедър и Готи III се оказа евтин цирк

Втората битка между Мейуедър и Готи III се оказа евтин цирк
Публикувано на: Август 25, 2024 в 21:00 ч
В Мексико се проведе вечер на професионалния бокс. Събитието беше оглавено от легендарния боксьор, непобеденият 47-годишен Флойд Мейуедър и внука на известния мафиот Джон Готи III.

Флойд Мейуедър, който отдавна приключи професионалната си кариера, не може да се настани удобно в пенсия. Първо, той организира демонстративна битка в Япония, след това сподели ринга с блогъра Логан Пол. През дългата си професионална кариера Флойд си създаде страхотно име, което сега с право печели, като участва в различни демонстративни битки.

В същото време Мейуедър всъщност не се нуждае от пари и го прави отчасти за удоволствие. Миналата година видяхме първото показно между Мейуедър и Готи III. Тогава двамата не спираха да се обиждат, а Готи често нарушаваше правилата. Това доведе до прекратяване на битката, след което започва масово сбиване между отборите на двамата.

По всичко личеше, че втора битка няма да има, но все пак двамата се съгласиха на реванш. Битката се проведе във формат на осем двуминутни рунда. Флойд изцяло доминира в срещата и не даде никакви шансове на своя опонент. Най-интересното беше циркът, който се случи във втория рунд. Флойд получи предупреждения от рефера, че вкара удари в тила на опонента си.

Започнаха дълги спорове с участието на двата отбора, след което... реферът беше сменен. Всичко това в името на шоуто. Тъй като битката беше демонстративна, нямаше победител. Въпреки че, разбира се, ако победителят беше обявен, нямаше да има интрига - Флойд проведе едностранен спаринг, в който изнесе лекция на внука на мафиота.

Това беше поредният цирк за милиони в стил Мейуедър.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес