Зареждане

Хамзат Чимаев: Искам да се бия за титлата в UFC

Хамзат Чимаев: Искам да се бия за титлата в UFC
Публикувано на: Май 25, 2023 в 01:00 ч
Хамзат Чимаев няма търпение да се бие за златото в UFC.

Непобедената чеченска звезда не се вълнува в коя категория ще му дадат този шанс. В момента той започна да се готви за битка, която ще бъде част от турнира на UFC в Абу Даби през октомври. Говори се, че Дейна Уайт ще го изправи срещу Камару Усман. Битката им вероятно ще е подглавна за вечерта.

За съжаление Чимаев не иска да се бие в полусредна категория. Това е категорията, в която Усман беше шампион. Хамзат твърди, че е кралят на полусредна категория и може да победи Израел Адесаня. Ето какво още каза чеченеца:

„Искам да се бия за титлата, няма значение в коя категория. Мога да сваля до 77 кг., но не искам да правя това, кой знае. Аз съм номер 3 в дивизията, въпреки че числата всъщност не говорят нищо за мен.

 Смятам се за краля на полусредната категория и мога да победя краля на средната категория. Просто ми дайте шанс за титлата. Готов съм да се бия с Леон, готов съм да се бия с Усман или с Израел Адесаня. 

За мен няма значение. Готов съм да се бия с всеки. Смятам себе си за най-добрия и когато си най-добрият, трябва да се биеш с най-добрите.“, каза Чимаев във видео в канала си в YouTube.

Ще успее ли Чимаев да стигне до титлата през 2024 година ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес