Зареждане

Франк Уорън: Тайсън Фюри иска реванш с Франсис Нгану

Франк Уорън: Тайсън Фюри иска реванш с Франсис Нгану
Публикувано на: Ноември 23, 2023 в 12:00 ч
Неотдавнашният двубой между шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри и бившия шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану в Саудитска Арабия накара спортния свят да кипи от очакване. Нгану е известен предимно със своята доминация в сферата на MMA, a срещата с Фюри беше дебют за него в бокса.

Франсис успя да прати Фюри в нокдаун, но въпреки това претърпя загуба с разделено решение. Независимо от това, убедителното представяне на Нгану го накара да поиска незабавен реванш. Факт е, че реваншът няма да се състои веднага, но Франк Уорън смята, че ще се състои в бъдеще.

Уорън изрази своя оптимизъм, заявявайки:

„Мисля, че има голям шанс това да се случи, наистина го мисля. Това е твърде напред в бъдеще. Нека направим битката с Усик и да видим накъде отиваме. 

Тайсън ми каза, че иска реванша и знам, че Нгану го иска. Между другото, той е добър човек. Наистина добър човек, добър екип около него и съм напълно сигурен, че ще го направим отново.“, каза Уорън в The MMA Hour.

Светът на спорта с нетърпение очаква неизбежния реванш между тези титани на бойните спортове. Сблъсъкът на Тайсън Фюри и Франсис Нгану на боксовия ринг отново обещава наелектризиращ спектакъл за феновете по целия свят. Сега обаче Тайсън трябва първо да се изправи срещу Александър Усик през февруари.

Нгану от своя страна се готви за дебют в PFL.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес