Зареждане

Джон Джоунс: Том Аспинал да се бие с Алекс Перейра

Джон Джоунс: Том Аспинал да се бие с Алекс Перейра
Публикувано на: Февруари 12, 2024 в 12:00 ч
Бившият шампион на UFC в полутежка категория и настоящ шампион в тежка категория Джон Джоунс (27-1) вярва, че временният шампион в тежка категория Том Аспинал (13-3) трябва да предизвика шампиона в полутежка категория Алекс Перейра (9-2). В последните месеци Аспинал не спря да критикува Джоунс, който в момента се възстановява от операция.

Том вярва, че той трябва да се бие с Джоунс, а не Стипе Миочич. Джоунс и Миочич трябваше да се бият през ноември 2023 година, но Джоунс се оттегли заради контузия. Сега Аспинал е принуден да чака Джоунс, а това не му се нрави. Това е причината "Bones" да измисли сценарий за бъдещето на звездата от Великобритания.

Джон му предложи да се бие с Алекс Перейра, защото така щял да привлече истинските фенове на ММА.

„Том Аспинал все още не е достатъчно важен, за да повлияе на решенията ми. Чух, че Алекс Перейра може да премине в тежка категория и има слухове, че той може да се бие на UFC 300. Така че защо Том да не се съсредоточи върху това ? 

Ако наистина вярваш, че си един от най-добрите в света, продължавай да се биеш. Излез и се състезавай. Тогава истинските фенове ще дойдат при вас. Бийте се, печелете и правете пари.“, каза Джоунс в интервю за Submission Radio.

Това ли е битката, която трябва да се случи ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес