Зареждане

Дарън Тил към хейтърите си: Нищо не разбирате

Дарън Тил към хейтърите си: Нищо не разбирате
Публикувано на: Септември 20, 2023 в 06:29 ч
Бившият претендент за титлата в полусредна категория Дарън Тил заяви, че феновете нямат представа какво се случва с него на фона на отсъствието му от бойните спортове, след като през нощта в социалните мрежи се появи тревожна снимка на родения в Ливърпул.

Тил, бивш претендент за титлата в полусредна категория и боец в средна категория под знамето на UFC, не участва в активни състезания по бойни спортове, откакто за последно се появи в главната карта на UFC 282 през декември миналата година, претърпявайки загуба в третия рунд със задушаване от настоящия претендент номер едно в дивизията Дрикус дю Плесис.

Призовавайки за освобождаването си от UFC след третото си поредно поражение, Тил беше в серия без победа след предишна загуба със задушаване от наскоро напусналия UFC Дерек Брансън и от бившия шампион Робърт Уитакър - и двамата в сблъсъци в главното събитие.

Дарън Тил твърди, че "всичко е наред" на фона на притесненията на феновете за здравето му


Свързван със завръщане към бойните спортове под формата на професионален бокс или своеобразен сблъсък с изгряващата звезда на BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship) Майк Пери, роденият в Ливърпул Тил заяви, че "никой от вас няма представа", след като в социалните мрежи се появи обезпокоителна снимка на 30-годишния мъж.

"Всичко е наред, тази снимка беше просто след тежка тренировка във фитнеса тази сутрин", отговори Дарън Тил на разтревожен потребител в социалната мрежа X. "Това съм аз около час след хранене. Чувствам се така, сякаш не изглеждам зле, за да съм честен. Прочетох и всички коментари за пореден път и никой от вас няма представа за какво става въпрос. Живея чист живот. Контузиите са това, което ми тежи."

Без победа от участието си в средна категория през 2019 г. Тил постигна оспорвана победа с разделено решение над еднократния претендент за временната титла Келвин Гастелум в "Медисън Скуеър Гардън", а по време на отсъствието си от октагона - бе настоявал, че ще се завърне и ще завоюва златото в средна категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес