Зареждане

Дарън Тил срещу 'Палестинската горила' в Дубай

Дарън Тил срещу 'Палестинската горила' в Дубай
Публикувано на: Юли 2, 2024 в 18:00 ч
Феновете очакваха Дарън Тил да направи боксовия си дебют срещу Хулио Сезар Чавес-младши на 20-ти юли във Флорида. Нещата обаче претърпяват интересен обрат и Тил се оттегля от тази битка, а Юрая Хол ще го замести. Веднага след това се появи новината, че Тил ще се бие на събитие, наречено Social Knockout 3 в Дубай. Това ще се случи на 6-ти юли.

Неговият опонент ? Мъж на име Мохамед Мутие, който според Tapology носи прякора „Палестинската горила“ и има ММА рекорд от 2-2-1. Съобщението дойде напълно неочаквано, след като феновете очакваха Тил да се бие с Чавес-младши в картата на Джейк Пол - Майк Пери. 

Едно време Тил беше звезда на UFC в полусредна категория и се би за златото. Днес той участва на събитие със "звезди на социалните медии" в Близкия изток. За последно Дарън се би през декември 2022 година. Тогава Тил загуби със събмишън от Дрикус Дю Плесис и записа 5-та загуба в последните си 6 битки в ММА. 

Явно Дарън е преценил, че не е готов за Чавес-младши и заради това избира да се бие със самозванец като „Палестинската горила“.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес