Зареждане

Дарън Тил иска да пребие инфлуенсърите, които се подиграват със спорта

Дарън Тил иска да пребие инфлуенсърите, които се подиграват със спорта
Публикувано на: Юни 20, 2024 в 02:00 ч
Дарън Тил иска да сложи край на странните и срамни събития, които биват оглавявани от известни инслуенсъри. През декември 2022 г. той се появи в ММА клетка за последен път. Тогава Тил загуби със събмишън от Дрикус Дю Плесис и записа 5-та загуба в последните си 6 битки. 

След този провал самият боец призна, че е време за промени, които обаче не касаят само уменията му, но и психическото му състояние. Tил се раздели с UFC и се посвети на бокса, където вярва, че ще успее. В края на следващия месец Тил ще мери сили с Хулио Чавес-младши в Тексас.

След тази битка той ще се фокусира върху битки с инслуенсъри, за да ги смаже един по един.

„Планът е, че искам да сложа край на всички тези мачове на инфлуенсъри, знаменитости и кандидат-кечисти, които плюят в лицето на истински бойци. Не издържам да го гледам повече. Всеки аматьор играе професионално, държи се като кучка и хвърля лоша светлина върху бойните спортове. 

Сега ще победя Хулио Сезар Чавес и след това ще пребия всеки инфлуенсър, който прави това или мисли за него. Няма да се успокоя, докато не пребия всеки инфлуенсър, който се подиграва с този спорт!“, каза Тил.

Предстои да видим как ще се представи Тил в боксовата си битка след месец.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес