Зареждане

От щаба на Перейра искат Блахович, а не Анкалаев

От щаба на Перейра искат Блахович, а не Анкалаев
Публикувано на: Юли 6, 2024 в 18:00 ч
Алекс Перейра е готов да се върне отново в клетката възможно най-скоро и в идеалния случай ще приеме претендент, който няма да го кара да чака.

Пейрера скоро ще отпразнува своя тридесет и седми рожден ден и тъй като е наясно, че с напредване на възрастта силите му отслабват и възможностите му да постигне нещо намаляват. Алекс иска да остане възможно най-активен, докато все още може. Във връзка с този факт бразилският шампион реши веднага след двубоя с Иржи Прохазка да се върне към тренировките.

В най-добрия случай "Poatan" би искал да се бие през август. Хорхе Гимараеш, който мениджър на Перейра, разкри, че искат да се бият с Ян Блахович, а не с Магомед Анкалаев. В момента Ян се възстановява от две операции в раменете и вероятно няма да е готов преди зимата.

Гимараеш чака зелена светлина от поляка, за да организират битката. Перейра и Блахович се биха през лятото на 2023 година. Тогава битката им беше доста равностойна, но Алекс я спечели с разделно решение. Ян призова за реванш, а своя шанс чака и Анкалаев. От щаба на бразилеца ще настояват за реванш с поляка:

„Алекс е абсолютен звяр. Истински природен феномен, който никога не излиза от тренировка. Той завърши битката сега, но вече е нетърпелив да влезе в следващия мач. Единственият проблем е, че UFC няма свободни дати за нас, но все пак се надяваме, че можем да се споразумеем за нещо. 

Анкалаев все още е далеч от нас. Имайки предвид това, което казва Блахович, че определено не е загубил мача с Перейра и как ни провокира, сме готови да му предложим реванш. Ако е готов през август, може би през септември в Лас Вегас. Ще го направим в 'Сферата'. 

Всъщност ние просто чакаме какво ще му каже неговият физиотерапевт. Алекс тренира все едно има друг мач, но Анкалаев предпочита Абу Даби, което е все още далече. Ще видим какво ще стане.“, каза Гимараеш.

Кой от двамата трябва да е следващ за Перейра ? Анкалаев или Блахович ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес