Зареждане

Девет българи на състезанието по MMA WFC 7

Девет българи на състезанието по MMA WFC 7
Публикувано на: Март 19, 2009 в 10:53 ч

Девет български бойци ще участват на галавечерта по ММА WFC 7, която ще се проведе на 4 април в зала "Универсиада" в София. В основния мач световният шампион в средна категория Любомир Геджев - Вируса, ще премери сили с Бруно Карвальо (Браз). Пловдивчанинът спечели пояса на планетата в края на миналата година след успех на предишната галавечер, организирана от реномираната словенска верига WFC. Неговият настоящ съперник е специалист в джиуджицуто. Геджев отлично познава хватките от типичното за Бразилия бойно изкуство, след като дълги години беше състезател, рефер и инструктор в Абу Даби.

Българското дерби в категория до 84 кг ще противопостави двукратния бронзов медалист от световни първенства по самбо Румен Димитров - Близнака и Христо Ширев. Мачът ще бъде реванш. В първата среща победата извоюва Близнака.

mma wfc софия състезание

В мач от тежка категория Димитър Раденков ще има за съперник Дражен Форгач (Хър). Русенецът Емил Захариев (93) ще се бие със сърбина Александър Радосавлевич. В същата категория Георги Тодорчев ще премери сили с босненеца Елвир Бехлулович. Останалите двойки са - Иван Милчев (84 кг) - Марко Дромнич (Хър), Веселин Иванов (70 кг) - Ивица Джебич (Хър) и Николай Колев (77) - Томи Честник (Слвн).

Дискусии в темата в MMA форума World Freefight Challenge (WFC) 7 в София.

Пълното представяне на бойците заедно с техните профили в страницата на събитието:

https://mma.bg/resources/view/2/822
 

Източник: Sportal.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес