Зареждане

Matt Hughes се размина без съд след сбиване в бар

Matt Hughes се размина без съд след сбиване в бар
Публикувано на: Май 11, 2011 в 16:41 ч
 
Бившият шампион на UFC в полусредната категория Matt Hughes наскоро бе разследван за това, че на 23-ти април е оставил жена със счупен нос, съобщават от сайта TMZ.
 
 
Момчето от провинцията, слезло за една нощ в града, когато между него и съдържател на бар избухва скандал, превърнал се в малко меле, от което в последсвие и въпросната жена е получила леки телесни повреди.
 
Или поне така казва тя.
 
Сега TMZ излизат с информацията, че разследващите случая органи, не са открили никакви доказателства за участието на Hughes в мелето.
 
"Шампионът няма да бъде съден. ... TMZ разговаря с Щатският прокурор на Илинойс, който заяви пред нас, че няма достатъчно доказателства за участието на боецът в каквито и да е престъпни дейности в Trails End Bar and Grill в Тайлор Спрингс, Илинойс."
 
Звучи сякаш Hughes може да продължи с подготовката си за двубоя срещу Diego Sanchez, по-късно тази година.
 
След загубата от Thiago Alves през 2008 година, Hughes (45-8) записа три проедни победи, преди да се изправи срещу B.J. Penn , който го победи с нокаут и то само 21-секунди от началото на двубоя в UFC 123: Rampage vs. Machida, миналият ноември.
 
Двубоят срещу Sanchez е спряган за предстоящото на 24-ти септември UFC 135, което ще се състои в Pepsi Center в денвър, Колорадо, но все още към този момент, нищо не е официално.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес