Зареждане

Стърлинг обсъжда стратегията на Холоуей срещу Топурия: Умората може да е ключова

Стърлинг обсъжда стратегията на Холоуей срещу Топурия: Умората може да е ключова
Публикувано на: Септември 1, 2024 в 10:08 ч
Бившият шампион в категория петел Алджамейн Стърлинг заяви, че "умората" може да се окаже интересен фактор преди битката за титлата в категорията на UFC 308 през октомври между Илия Топурия и Макс Холоуей, тъй като той се подготвя за собствените си бъдещи надежди за титла.

Стърлинг, бивш шампион в категория петел и настоящ номер осем в ранглистата на претендентите за титлата, ще се завърне на UFC 307 в началото на месеца, като ще се изправи срещу изгряващия руски претендент Мовсар Евлоев в потенциален двубой за титлата в Солт Лейк Сити, Юта.

При представянето си на UFC 300 през април, Стърлинг постигна доминираща победа с единодушно съдийско решение над Калвин Катар, неутрализирайки ударните му умения с впечатляващ подход, основан на борба и граплинг. 

Алджамейн Стърлинг твърди, че Макс Холоуей е интересен тест за Илия Топурия

И като сподели мнението си за октомврийския двубой за титлата между Топурия и Холоуей, основният представител на ММА Сера-Лонго, Стърлинг заяви, че умората може да бъде интересен фактор, който да се следи преди двубоя на UFC 308.

"Ако Макс Холоуей успее да се задържи на колелото си и да го нанся удари на Илия Топурия от дистанция, ще бъде много интересно да видим какво ще се случи в по-късните рундове", заяви Алджамейн Стърлинг в своя канал в YouTube. "Все още не сме виждали Топурия изтощен или уморен. В петия рунд с Джош Емет той водеше темпото през цялото време, но какво ще стане, ако успеете да му вкарате малко умора?"


"Това, че той има някои неуспешни опити за сваляне или дори ако получи свалянето и Макс може да се изправи, прави битката много интересна, когато той започва да изразходва много повече енергия от очакваното", обясни Алджамейн Стърлинг. "Той винаги е в лицето ти с тези въртящи се ритници. Ако Макс се върне към старата школа на Макс, това ще бъде много интригуващ бой."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес