Зареждане

60 дневно предизвикателство на рапъра Fyre

60 дневно предизвикателство на рапъра Fyre
Публикувано на: Декември 31, 2023 в 16:26 ч
Столичният рап изпълнител Fyre, който е заклет фен на бойните спортове, дава старт на Новата година с 60 дневно 'hustle' предизвикателство.

"Предизвикателството е за духа, ума и тялото, а не да изкараме плочки. Предизвикателството е и за психиката."

Предизвикателството включва няколко изпитания за издръжливостта и психиката, които трябва да се правят абсолютно всеки ден в рамките на 60 дни без да се пропуска ден или да се пропуска някоя част от изброените точки.


60 days of 'хъсtle'

Минимум 12 часа фастинг - или интервално хранене в режим 12/12 - 12 часа от денонощието не се храните (пиете само вода или чай). В останалите 12 часа от денонощието може да се храните и да приемате течности. Точно по кое време ще се случват тези 12 часа зависи от вас. Повече за интервалното хранене и различните фастинг протоколи може да научите от статиите в MMA.BG на тема 'интервално хранене'.

Леден душ всеки ден - ползите от ледения душ са добре известни, благодарение на популярирането му от Вим Хоф 'Леденият човек', който бе гост в един от нашите подкасти за бой и здраве MMA.BG Live. Може да научите повече за неговия метод, който включва леден душ от статия Вим Хоф и неговия метод да бъдеш свръхчовек.

3 километра тичане - или който има проблеми със ставите вариант е 3 километра разходка.

1 час четене на книга - аудио книга не се брои.

Минимум 45 минути тренировка - всеки ден тренировки от по минимум 45 минути. Ако нямате достъп до спортна зала, може да ги правите на лостове или със собствено тегло. Различните видове високоинтензвини интервални тренировки (HIIT) са изключително подходящи в този случай. Може да намерите много информация в секцията ни със статти за 'Тренировки и упражнения'.

Хранене по режим - спазвате стриктен режим с чиста храна, без да добавяте различни бързи закуски, нездравословни храни или нещо допълнително различно от това, което сте планирали.

Без захар - спира се шоколада, сладките напитки и всичко съдържащо захар. Единственото сладко да идва от плодовете.

Без наркотици и алкохол - идеален повод да се изчистите от вредните токсини от различните наркотици или алкохоли, които тровят организма.

No Fap - може би най-трудната част от изпитанието, но... 60 дни без мастурбация.

Всеки ден медитация (или молитва) - какво по-хубаво от старта на деня с благодарност и приключването му с още повече благодарност и вяра в утрешния ден. Липсата на време не е оправдание, като медитации има и за по 5-10 минути. Като тази тази 10-минутна медитация, а в youtube има доста безплатни водени медитации (препоръчваме йога нидра от Анна Павлова).

Гореизброените елементи на предизвикателството се правят и спазват абсолютно всеки ден без изключение в следващите 60 дни.


Целта на предизвикателството на Fyre е повече хора да започнат годината с него, за да покажем, че България е нация от силни и дисциплинирани хора. Успех!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес