Зареждане

Джоунс се чувства комфортно и така, отказва двубой с Аспинал: Ще те оставя с подути т*шаци

Джоунс се чувства комфортно и така, отказва двубой с Аспинал: Ще те оставя с подути т*шаци
Публикувано на: Септември 1, 2024 в 12:00 ч
На фона на смелите си коментари, насочени към другия шампион в тежка категория Том Аспинал преди собственото му очаквано завръщане на UFC 309 по-късно тази година, Джон Джоунс изглежда се чувства комфортно в очакваното си решение да избегне сблъсъка за обединяване на титлата с британския фаворит.

Джоунс, бивш двукратен шампион в полутежка категория и настоящ носител на златото в тежка категория, е извън битките, откакто през март миналата година направи своя дебют в дивизията в по-горна теглова категория, подчинявайки Сирил Ган с доминираща победа в първия рунд с гилотина.

Що се отнася до Аспинал, настоящият временен шампион беше участник на UFC 304 през юли, като защити короната си с доминираща победа с нокаут в първия рунд над Къртис Блейдс, отмъщавайки за единственото си поражение в промоцията с впечатляваща победа със спиране.

А по-рано тази седмица  Джоунс сякаш достигна критична точка в съперничеството си с британския боец, като отправи няколко вулгарни коментара в негова посока в социалните мрежи.

"Този пич Том Аспинал буквално всяка седмица е налапал моя голям черен к*р в устата си", написа Джон Джоунс в секцията за коментари в официалния си профил в Instagram. "Поласкан съм. Абсолютно гарантирам, че той няма да спечели повече световни титли от мен. Това наистина е всичко, което има значение в крайна сметка. Имало е много шампиони, но никой не е бил като мен. Спя спокойно през нощта."

Джон Джоунс изглежда изключва възможността за битка с Том Аспинал

А през уикенда бившият номер едно в категория "pound for pound" Джоунс заяви, че вероятно ще остави Аспинал "с надути топки" и ще заобиколи желаната среща за обединяване на титлите, след като се завърне срещу Миочич през ноември в "Медисън Скуеър Гардън".

"Може би ще те оставя подути ташаци, но наследството ми ще бъде прекрасно", написа Джон Джоунс в официалния си профил в X."Направих твърде много в тази игра. Има хора по света, които ме гледат да се бия, откакто се помнят. Той ще трябва да продължи и да спечели поне около 10 титли, за да се случи това. Работата, която съм положил, няма да бъде докосната скоро."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес