Зареждане

Кайла Харисън победи Кетлен Виейра в Юта

Кайла Харисън победи Кетлен Виейра в Юта
Публикувано на: Октомври 6, 2024 в 05:40 ч
Кайла Харисън победи Кетлен Виейра.

Двете споделиха клетката в първата битка от главната карта на събитието UFC 307, което се провежда в Юта, САЩ. Харисън не се представи толкова впечатляващо, колкото очакваха феновете от нея. Въпреки това тя успя да постигне своето и спечели с решение след 3 рунда по 5 минути - (30–27, 30–27, 29–28). Битката помежду им беше в категория петел.

В първия рунд имаше доста дебнене от страна на американката. Виейра й вкарваше удари и лоу кикове. Кайла преследваше Кетлен в търсене на събаряне, което така и не идваше. Клинч, в който Харисън вкарва удари с коляно. В последната минута тя все пак събори бразилката и вкара тежък граунд енд паунд. 

Във втория рунд видяхме изцяло двубой в стойка. Харисън не успя да постигне събаряне, въпреки че опитваше. Двете влязоха в клинчове и размениха лакти, което предизвика хематом на чемото на американката. Харисън и Виейра не бяха много активни в клинча и рефера ги раздели, а феновете освиркваха.

В третия рунд Кайла вкара лоу кикове, които нарушаваха баланса на Виейра. Тя успя да събори бразилката и вкара тежки лакти и крошета. Кайла я държеше на земята до края на битката и така спечели с единодушно решение - (30–27, 30–27, 29–28). Това е 3-та победа за Кайла в MMA и 2-ра в UFC. Тя си пожела шанс за титлата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес