Зареждане

Марио Батиста с трудна победа над Жозе Алдо

Марио Батиста с трудна победа над Жозе Алдо
Публикувано на: Октомври 6, 2024 в 06:30 ч
Марио Батиста записа трудна победа над Жозе Алдо.

Двамата премериха сили в битка от категория петел. Срещата им се състоя в картата на събитието UFC 307, което се провежда в Юта, САЩ. Батиста вбеси феновете със своя счупен и единообразен стил на битка, но въпреки това успя да спечели победата с решение, а залата избухна от освирквания.

В първия рунд Батиста веднага започна да натиска. Той търсеше събарянията, което водеше до клинч. Алдо се защитаваше. Размени на лоу кикове и крошета. Нов клинч, където Батиста притиска Алдо към мрежата. Във втория рунд Алдо започна с джабове и отвори аркада на окото на своя опонент. Кръв започна да тече от порязването на Батиста.

Марио пак заложи на опити за събаряне, което завършваше с клинч. Феновете освиркват и не са доволни от неговата игра, но тя е печеливша. Размени на удари и пореден клинч. Жозе вкара по-добрите удари в рунда. В третия рунд Батиста не спря да търси събаряне, което очаквано завършваше с клинч на мрежата.

Батиста не правеше нищо в клинчовете и просто натискаше бразилеца към мрежата. Рефера ги раздели след един от клинчовете. Така битката стигна до решение, което беше разделно за Батиста - (28–29, 29–28, 29–28). Феновете не спираха да освиркват, а според оценката от страницата Verdict Алдо е победил. Това е без значение, защото решението на съдиите е това, което важи.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес