Зареждане

Макгрегър не е същият: Дъстин Поарие му взе душата

Макгрегър не е същият: Дъстин Поарие му взе душата
Публикувано на: Октомври 4, 2024 в 20:00 ч

Мат Браун твърди, че Конър Макгрегър не е същият боец, след като Дъстин Поарие го е победил на UFC 264.

Двамата са се изправяли три пъти, като Поарие води в преките двубои с 2:1. Макгрегър спечели първия двубой, преди Поарие да спечели следващите два, последният от които беше на UFC 264. Конър претърпя трета загуба от предишните си четири двубоя в UFC, като при това си счупи крака. Оттогава Макгрегър не се е бил, тъй като работи по възстановяването си от контузията. Той трябваше да се бие с Майкъл Чандлър на UFC 303 на 29 юни.

Но The Notorious се отказа от битката, след защото си счупи пръста на крака. Главният изпълнителен директор на UFC, Дана Уайт, вече потвърди, че Макгрегър ще се бие в началото на следващата година. Но Чандлър е продължил напред, тъй като ще има реванш с Чарлс Оливейра на UFC 309. По време на отсъствието си Макгрегър показва липса на дисциплина. Той многократно е бил забелязван да пие своята марка бира Forge Irish Stout, като в същото време в някои случаи е пушил нещо, което изглежда е марихуана. 

Бъдещето на Макгрегър

На ирландеца все още му остават две битки от договора с UFC, като същевременно е и съсобственик на BKFC. Организацията по бокс с голи ръце BKFC също така дава възможност на Макгрегър да се бие под ръководството ѝ. Това е нещо, което той много настоява да направи. 

Има и възможности ирландецът да вземе участие в боксов двубой. Той е имал един боксов двубой, когато през 2017 г. се изправи срещу Флойд Мейуедър. Въпреки че загуби със спиране в 10-ия рунд, Макгрегър спечели 100 млн. долара, както се съобщава. Но дори и с наличните възможности Браун смята, че Макгрегър не е същият човек след загубата от Поарие. 

Коментарът на Браун

"Когато се случи този бой, ми се стори, че Дъстин му взе душата в този ден. Мисля, че всички усетихме това. Може би не знаехме, че ще бъде толкова тежко, колкото е. Мислехме си, че Конър е воин, че скоро ще се върне. Но когато се върнеш назад и гледаш този бой, Дъстин му взе душата. Мислех, че Нейт Диас може да е взел малко първия път когато победи Конър, но Конър се възстанови от това. Каквото и да му направи Дъстин, мисля, че Дъстин всъщност му взе душата и той вече нямаше желание да се състезава", каза  Браун

Въпреки това промяната в отношението на Макгрегър може да се проследи и до момента, в който той се изправи срещу Хабиб Нурмагомедов. Ирландецът призна, че е пил по време на подготовката за мача. Подготовката за пресконференцията беше противоречива, като Макгрегър коментира вярата на Хабиб. Ирландецът също така хвърли стол по автобуса на отбора на Хабиб. След това двамата уредиха враждата си в октагона. 

Хабиб спря Макгрегър чрез предаване, след което руснакът скочи през октагона и се стигна до кавга със съотборниците на ирландеца. Макгрегър така и не получи реванш, тъй като по-късно Хабиб се оттегли, след като победи Джъстин Геджи в последния си двубой. Тази загуба преследваше Макгрегър, особено след като той говореше за голям мач. Но в крайна сметка той беше победен в едностранна битка и оттогава Макгрегър не изглежда по същия начин.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес