Зареждане

Кървавата баня - смазваща тренировка със спринт и лицеви опори

Кървавата баня - смазваща тренировка със спринт и лицеви опори
Публикувано на: Октомври 27, 2014 в 09:29 ч

Има някои дни, които тренировките с тежести протичат перфектно. Влизате в залата, правите нужните повторения с перфектна техника и се чувствате отлично. Има и такива дни, в които не сте толкова мотивирани и прекарвате по-малко време в клекове и повече в разговори или зазяпване по мацките в залата. Случва се.

Но има и такива дни, в които влизате в залата заредени и фокусирани. Всичките тежести са ви малко и искате повече. Но не искате да правите това, което винаги сте правили. Искате някакво ново предизикателство. Искате да тренирате толкова интезивно, че да излезете от залата на четири крака. Искате да се смажете!

Имате късмет, тъй като сме тук, за да ви помогнем. Но ви предупреждаваме - тази тренировка наистина ще ви изцеди.

Името на тази тренировка е "Кървавата баня". Може да се прави на пътечката във фитнес зала или за предпочитане на открито.

Ето в какво се състои тренировката - тичате 100 метра спринт. Веднага след това падате за 10 лицеви опори. Повторете така още 9 пъти, за да направите общо 10 спринта и 10 серии лицеви опори. Почивайте, когато е нужно, но дръжте почивката минимална. И запомнете - не просто тичайте, а спринтирайте!

A1) 100 метра спринт
10 спринта

А2) лицеви опори
10 серии по 10 повторения

Времето все още става за тичане на открито, така че пробвайте тази тренировка и ни кажете какви са вашите резултати в коментарите под статията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес