Зареждане

Три забавни факта за Ronda Rousey

Три забавни факта за Ronda Rousey
Публикувано на: Февруари 22, 2015 в 09:50 ч

Ronda Rousey определено е сензацията на UFC. Тя стана първата състезателка по ММА, която проби в организацията и още оттогава тя е шампионка в категория петел.

Въпреки железния си характер и екстремната професия, Ronda все пак е нормално момиче със своите мечти и страхове.

Ето няколко малко известни факта за нея.
 
 

1. Майка и винаги я напада изневиделица

 

 
Майката на шампионката, Anna Maria Rousey е първата американка, станала шампионка по джудо при жените. Rousey призна, че като малка майка и винаги я нападала изненадващо, за да тренира психиката на детето си и да я научи на самозащита.
 
"Промъкваше се зад мен, докато си стоях на дивана и започваше да ми прави задушаващи ключове или армбар, докато аз готвя нещо в кухнята."
 
 

2. По-малко коса - по-малко интерес от Rousey

 

 
Шампионката заяви, че има едно изискване към мъжете - да имат коса. Това разбира се е донякъде на шега, тъй като не е основното изискване. Идеалният мъж за нея трябва да е висок и уверен в себе си. Да може да защитава себе си, а и самата Rousey, ако е необходимо. И трябва да и се доверява.
 
"По време на тренировките се боря с много различни състезатели на земята. Имам нужда от човек, който напълно ми вярва и не е ревнив. Искам да намеря някой, който да се справи с този проблем, така че да е спокоен и когато тренирам."
 
 

3. Най-големият страх на Ronda е един

 
И това е порязването на хартия.
 
"Имала съм много контузии. Не ги помня всичките. Но да се порежеш на хартия - това е най-гадното. Косата ми настръхва само като си помисля за това."
 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес