Зареждане

Модел за подражание ли е Ronda Rousey?

Модел за подражание ли е Ronda Rousey?
Публикувано на: Октомври 21, 2015 в 09:48 ч

Шампионката на UFC в категория петел, Ronda Rousey е доста поляризираща фигура. Някои я подкрепят изключително ревностно, казвайки че е истинска във всичко което прави, докато други не харесват грубоватия и език и директния изказ.

Всеки боец има критики към себе си, но сякаш Ronda получава малко повече, заради твърдата и самоувереност.

Но наред с всички забележки, Rousey реално е направила много с дадената и слава.

А именно...

През 2013 след първата и успешна защита на титлата, Rousey направи кампания за психическото здраве и нарушенията в храненето свързани с него. От почти събрани 12 000 долара, 5 000 бяха дарени от Rousey.

След като фразата на Rousey "кучка, която нищо не прави" (Do Nothing Bitch) стана известна благодарение на включването и в песен на Beyonce, Rousey направи тениски с този надпис, чиито приходи отново дари за същата кампания.

През март 2015 Rousey дари 30 000 долара на Института за личностно развитие в Бразилия, в който се преподава джудо на посещаващите го, с цел увеличаване на самочувствието им. След победата си над Bethe Correia, Rousey остави шампионския си колан именно в тази джудо академия.

Това са само няколко от примерите, в които Rousey използва славата си, за да сподели част от богатството си с останалите.

Никой не е съвършен, но смятате ли, че Ronda Rousey е добър модел на поведение?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес