Зареждане

Брайс Мичъл превърна своя октагон в кокошарник

Брайс Мичъл превърна своя октагон в кокошарник
Публикувано на: Юни 27, 2024 в 16:00 ч
Боецът на UFC в категория перо Брайс Мичъл издигна любовта си към кокошките на съвсем ново ниво, като превърна октагона си в кокошарник. Мичъл, известен със своята уникална личност и страст към всичко, свързано със земеделието, вкара своите пернати приятели в клетката.

Роденият в Арканзас е забелязан да изпълнява тренировки с пилетата си и дори да прави спаринг с тях в клетката. Въпреки че някои може да сметнат това за нетрадиционно, Мичъл остава невъзмутим. Той е категоричен, че кокошките са добри тренировъни партньори:

„Кокошките са най-добрите партньори за обучение. Те са бързи, ловки и никога не отстъпват от битка. Освен това те са чудесни за облекчаване на стреса. Знам, че звучи лудо, но повярвайте ми, работи. Само изчакайте да ме видите в октагона. Ще си проправя път към победата.”, закани се Мичъл.

Освен с уникалните си методи на тренировки, Мичъл е известен и с начина си на живот извън матрицата. Звездата на UFC живее в малка каравана в селска земя, където отглежда добитък и собствена храна. Брайс дава всичко от себе си, за да бъде възможно най-самостоятелен.

Той иска да живее извън системата, за да не получи „белега на звяра“.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес