Зареждане

Floyd Mayweather срещу Canelo Alvarez през септември?

Floyd Mayweather срещу Canelo Alvarez през септември?
Публикувано на: Май 6, 2013 в 13:29 ч
Снимка: staticflickr.com
След поредната победа, този път над Robert Guerrero, Floyd Mayweather вече обмисля следващия си съперник. Floyd желае следващия му двубой да бъде през септември месец, поне така заяви на пресконференцията след края на турнира от събота.

На пресконференцията след края на бойния спектакъл Mayweather обяви, че следващият му двубой ще бъде през септември месец. И разбира се, основния въпрос бе срещу кого точно ще се изправи считаният за най-добър боец в леките категории? За първи път #1 в листа на Mayweather не бе филипинеца Manny Pacquiao.

Mayweather обяви, че са набелязали трима възможни опоненти: Danny Garcia, Victor Ortiz или Amir Khan.

Големите двубой винаги привличат огромно внимание и още повече приходи, а за момента според феновете не може  да има по-голям боксов мач между него и Canelo Alvarez. Но дали ще се случи?

С отдалечаване на двубоя между Mayweather и Pacquiao нещата клонят към определено към Canelo. Това е битка, която ще привлече огромен интерес, за адски много пари. Нещо в което Floyd също се е доказал за двубоите си, е че умее да ги продава изключително добре. А този двубой е способен да счупи рекордите по приходи.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес