Зареждане

Брайс Мичъл ще обучава сина си вкъщи, за да не стане гей

Брайс Мичъл ще обучава сина си вкъщи, за да не стане гей
Публикувано на: Май 24, 2024 в 00:00 ч
Брайс Мичъл ще обучава сина си вкъщи, за да не стане гей.

UFC боецът в категория петел има някои вярвания, които противоречат на конвенционалното мислене, а понякога и на добре установени научни факти. 29-годишният жител на Арканзас вярва, че земята е плоска. Той обвини правителствените агенции, че са превзети от сатанисти и твърди, че правителството на САЩ организира масови стрелби.

И дори не го карайте да започва с теориите си за Федералния резерв. В публикация в социалните медии Мичъл добави две нови конспирации към своята система от вярвания. „Thug Nasty“ публикува видео и го надписва с предупреждение за „злата“ Америка. Ето какво сподели американската звезда на UFC:

"Всички знам, че ще бъда цензуриран за това, но не ме интересува. Обичам децата и обичам истината. Трябва да се погрижим за нашите деца или злото ще поквари следващото поколение. Тази страна е толкова зла, че само Бог може да ни спаси. Казаха ми, че ще дойдат да вземат детето ми, защото не съм позволил на доктора да го убожда с игла.", сподели Мичъл.

Във видеото Мичъл каза на своите 495 000 последователи в Инстаграм, че ваксините причиняват аутизъм и държавните училища могат да направят децата хомосексуалисти. Поради тези две неща той решава да обучи сина си Тъкър вкъщи.

„Искам да ви насърча да не ваксинирате децата си, защото смятам, че това е лошо за тяхното здраве. Потенциално може да ги убие. Дайте им ваксина, хм, направете ги аутисти. Сериозно, тези ваксини са отровни. Не ваксинирайте децата си. 

Тъкър ще бъде обучаван вкъщи. Ще трябва да обучаваме всичките си деца вкъщи или те в крайна сметка ще станат гейове. Това е причината да обучавам Тъкър вкъщи. Не искам той да е комунист, не искам да се кланя на Сатаната и не искам да е гей. Той ще чете библията.", сподели Мичъл.

Брайс е с рекорд 16-2 в ММА. В своята последна битка той загуби с нокаут от Джош Емет през декември 2023 година.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес