Зареждане

BKFC с първо събитие в Испания - Конър Макгрегър пристига за пресконференция в четвъртък

BKFC с първо събитие в Испания - Конър Макгрегър пристига за пресконференция в четвъртък
Публикувано на: Юли 15, 2024 в 08:20 ч
Боксът с голи ръце на BKFC ще има своето първо издание в Испания.

Град Марбея ще бъде домакин на голямото събитие, което ще се състои на 12 октомври в Marbella Arena.

Този четвъртък (18 юли) ще се проведе пресконференция, на която ще присъстват бойците в главната битка на вечерта, както и едно от най-големите имена в историята на бойните спортове: Конър Макгрегър. Освен тях в Марбея ще пристигне и отговорникът на BKFC за Европа - Любомир Геджев, благодарение на който организацията проведе първите си две събития на континента в България.

Макгрегър наскоро закупи дял в BKFC и стана един от съсобствениците на организация и ще бъде специален гост на пресконференцията този четвъртък.

Тя ще се излъчва на живо в мобилното приложение на BKFC от 13:30 българско време.


За момента само един двубой е потвърден за историческото за Испания първо събитие на BKFC и той е главната среща на вечерта между Франко Теналия и Тони Сото, които ще бъдат и главните участници на прескоференцията.

 Аржентинецът, който се живее и тренира в Аликанте, ще се изправи срещу американеца Сото. За да е още по-епично всичко - двамата ще се бият за титлата в лека категория.

Теналия, наричан "Краля на улицата", е боец се отличава с техниката си, но преди всичко с това, че винаги се бие със сърцето си и избягва големите стратегии. Аржентинецът тренира в клуб "Климент", известен като ковачница на шампиони. Шампионът на UFC Илия Топурия е от тази зала.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес