Зареждане

Алистър Овърийм: Моята дъщеря вярва, че ми е син

Алистър Овърийм: Моята дъщеря вярва, че ми е син
Публикувано на: Юли 15, 2024 в 02:00 ч
ММА легендата Алистър Овърийм разкри, че голямата му дъщеря вярва, че е мъж. "The Reem" вярва, че това се е случило, защото тя прекарвала много време в интернет, като така била повлияна от екстремистката левица. Още миналата година Алистър проговори по този проблем. Тогава той предположи, че храната има общо със смяната на пола и диета може да помогне в такъв случай.

Явно той не е бил прав, защото неговата дъщеря продължава да вярва, че е истински мъж. Алистър я уважава, но отказва да приеме този нейн избор. Овърийм се оттегли от спорта през октомври 2023 година. Легендарният боец записа рекорд от 47-19-1 в ММА и 10-4-1 в кикбокса.

В клетката за последно той се би с Александър Волков през 2021 година в UFC. След тази загуба "The Reem" беше освободен от организацията. Овърийм реши да се завърне в кикбокса и подписа с GLORY. В края на 2022 година той направи трилогия с Бадр Хари. Овърийм победи с решение, но след това се оказа, че той е бил на забранени вещества.

Последва отмяна на победата и 12-месечно наказание. Сега той прекарва време със семейството си и не знае как да се справи с дъщеря си. Ето какво каза Овърийм в подкаста Jaxxon:

"Имам 3 дъщери. Проблемът е с най-голямата, която вярва, че ми е син. Тя е навлязла в тази безсмислица "уоук култура". Знаете ли от къде идва това ? Щеше да е тъжно, ако не беше смешно. Дъщеря ми вярва, че е истински мъж. Тя е на телефона по 6-7 часа на ден и е с промит мозък. Показвам състрадание и търпение спрямо нея. Аз не вярвам в това и няма да я наричам 'той'. Аз съм боец и няма да направя това. Беше повлияна от екстремистката левица.

Уважавам я, но няма да направя това. Аз бях далеч от нея и може би това е проблемът. Бях в САЩ, за да се бия, а тя в Нидерландия. Спомням си, че още на 4 години тя прекарваше много време на таблета. Още тогава си казвах, че трябва да се направи нещо по въпроса. Та още тогава прекарваше много време на таблета и ето го резултата.", каза Овърийм. 

Вие какво мислите по темата ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес