Зареждане

По-силни китки и предмишници за 60 секунди

По-силни китки и предмишници за 60 секунди
Публикувано на: Юли 1, 2013 в 08:00 ч
Снимка: Wikipedia
Никое друго упражнение не натоварва така предмишницата като намотаването на диск (wristt roller). Ако сте правили това упражнение, знаете че след като приключите вените изскачат както от нищо друго, а предмишниците растат бързо. Има един проблем обаче и това са раменете. Искате да напредвате по-бързо, но държането на ръкохватката с изпънати ръце ограничава повторенията и тежестта, която можете да използвате.

Ако искате да помогнете на раменните си мускули, подпрете предмишниците си някъде. По този начин се отнема значителна част от натоварването в раменете и можете да направите повече повторения с по-голяма тежест.
 

Тренировката

 
Пробвайте тази кратка, но много интензивна тренировка за предмишница в края на силовата ви тренировка. Ако тренирате различни мускулни групи в различни дни, можете да направите тренировката след като сте натоварили горната част на тялото.

Wrist Roller
Серии: 3, повторения: 2

Plate Pinch
Серии: 3, Повторения: за възможно най-дълго време

Fat Bar Curl

Серии: 3, повторения: 10
(ако в залата си нямате дебел лост, можете да навиете хавлия около него)
 

Допълнителен съвет

 
Избягвайте употребата на фитили при всяко придърпващо упражнение, тъй като те забавят развитието на предмишницата. Освен ако наистина нямате нужда от тях при поставяне на рекорди или наистина не можете да задържите тежестта, недейте да ползвате фитили.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес