Зареждане

Ислам Махачев: Искам Конър Макгрегър, защото лесно ще го унищожа

Ислам Махачев: Искам Конър Макгрегър, защото лесно ще го унищожа
Публикувано на: Юли 15, 2024 в 02:00 ч
Ако Конър Макгрегър победи Майкъл Чандлър, той може да спечели битка за титлата. Шампионът в лека категория Ислам Махачев вече го очаква с нетърпение.

Всеки знае, че Макгрегър има определени привилегии в UFC, но от една страна това може да е добре. Всички бойци знаят, че никой друг противник няма да им осигури по-голяма заплата, така че всеки иска да се бие с него. Махачев също знае, че парите са в битка с ирландеца и няма нищо против да се бият, защото вярва, че лесно ще го размаже.

В момента Ислам е без претендент пред себе си. Следващият му опонент трябваше да бъде Арман Царукян, който обаче нападна фен на турнира UFC 300, за което получи девет месеца наказание. В момента никой друг боец в дивизията не заслужава този шанс. Който и да го получи, няма да се дължи на добро представяне или резултати.

Това е причината Ислам да се прицели в Макгрегър. Ето какво каза дагестанската звезда в скорошно интервю:

„Наясно съм как работи тази игра. Конър е световноизвестна суперзвезда и когато Дейна Уайт казва, че това е шанс за титлата, това е шанс за титлата. Нямам нищо против. Напротив, очаквам го с нетърпение и оставям вратата на тази възможност открехната.

Ако Конър може да побърза, преди UFC да ми хвърли друг претендент и преди да се преместя в полусредна категория, тогава можем да се бием. Вярвам, че би било забавна битка. Забавно за мен, разбира се, защото ще го унищожа и ще го пенсионирам. Отворен съм за възможността.“, каза Махачев за UFC Русия.

Ще видим ли такава битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес