Зареждане

Мохамед Лавал се завръща в спорта, за да се бие в BKFC

Мохамед Лавал се завръща в спорта, за да се бие в BKFC
Публикувано на: Юли 15, 2024 в 02:00 ч
Мохамед Лавал, бивш шампион на Strikeforce, ще се завърне в спорта след почти петгодишна пауза. "King Mo" ще се бие в битка с голи ръце на BKFC 66 срещу Дейв Мъндел. Битката беше обявена в полутежка категория. Галавечерта BKFC 66 ще се проведе на 13 септември в Seminole Hard Rock Hotel & Casino в Холивуд.

Лавал (MMA 21-10) се състезава за последно през декември 2019 г. по правилата за граплинга. Тогава бившият боец на UFC Джеймс Краузе го събмитна. Според правилата на ММА, той загуби последните си 4 битки с нокаут. Последният път, когато спечели, беше през март 2017 г., когато победи Куинтън Джаксън с единодушно съдийско решение на Bellator 175.

Мохамед е бивш шампион на Strikeforce в полутежка категория и Rizin в тежка категория. По време на кариерата си 43-годишният ветеран побеждава имена като: Иржи Прохазка, Гегард Мусаси, Пшемислав Мисяла и Чеик Конго. 13 от неговите 21 победи са с нокаут.

Мъндел (MMA 10-5) е шампион в средна категория на BKFC. Миналата година той записа две защити чрез нокаут във втори рунд. Съвсем наскоро, през ноември, той завърши Дъг Колтрейн на BKFC 53. В битките с голи ръце рекордът му е 8 победи и 1 загуба. Той не се е бил по правилата на ММА от февруари 2019 година.

По време на кариерата си той се състезава за организации като: Bellator MMA, Titan FC и наскоро Cage Fury Fighting Championships.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес