Зареждане

Дъстин Порие: Мисля, че ще се бия отново

Дъстин Порие: Мисля, че ще се бия отново
Публикувано на: Юли 15, 2024 в 16:00 ч
Изглежда, че все още не сме гледали последната битка на Дъстин Порие.

След като не успя в третия си опит да стане световен шампион в лека категория на UFC, „Диамантът“ изглеждаше готов да изостави бойната игра, за да се съсредоточи върху семейството си и други начинания извън клетката. Въпреки това, Порие удобно остави вратата открехната за потенциално завръщане.

По време на скорошно интервю с Хосе Йънгс от MMA Fighting, Дъстин бутна вратата още малко, разкривайки, че всички признаци сочат към още една битка. Дъстин никога не е закачал неоспоримо злато около кръста си, но въпреки това е смятан от мнозина за един от най-великите бойци в лека категория, които спортът някога е виждал.

Откакто направи дебюта си в октагона през 2011 г., „Диамантът“ се изправи срещу най-добрите бойци в света. Той се би с Макс Холоуей, Чан Сунг Джънг, Конър Макгрегър, Еди Алварес, Антъни Петис, Джъстин Гейджи , Хабиб Нурмагомедов, Чарлз Оливейра, Майкъл Чандлър и Ислам Махачев.

Сега Порие е на кръстопът, но вярва, че пак ще се бие:

„Все още съм на същото място. Aко се появи голяма битка, която е вълнуваща, която е опасна, вероятно бих я приел. Все още обичам това. Това е проблема. Обичам да се бия. Обичам да се събуждам и да имам цел, за която да се подготвя - битка. Аз съм човек, който има нужда от това всеки ден или ще полудея, така че ще видим.

Опитвам как е в цивилния живот, но не ми се струва добре. Но аз все още тренирам, все още бягам, все още вдигам. Не съм се занимавал много с ММА или джиу-джицу заради ребрата, коляното и носа ми. Все още не мога, но ще видим. Мисля, че ще се бия отново.“, каза Порие за MMA Fighting.

Кой трябва да е следващ за Порие ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес