Зареждане

Топ 5 хранителни добавки за отслабване и изгаряне на мазнини

Топ 5 хранителни добавки за отслабване и изгаряне на мазнини
Публикувано на: Юли 8, 2021 в 08:21 ч
Лятото е вече тук, банските и морските вълни вече те чакат, а на теб ти остава още малко излишни мазнинки за сваляне?

Не го мисли - подбрали сме ти топ 5 хранителни добавки за ударно изгаряне на мазнините, които да ти помогнат и ускорят процеса на постигане на желаната форма.

Тук ще намериш 5-те най-ефикасни хранителни добавки за отслабване, според нашата статистика и обратна връзка.

Без повече да те бавим - ето нашата селекция.
 

MuscleTech - Hydroxycut Hardcore Elite


Този фетбънър е от силните - предизвиква по-висока термогенеза и повече приток на енергия за по-интензивни кардио и силови тренировки.

Главната цел на този фет бърнър е да изгаря максимално количество мазнини по време на вашите тренировки. За целта в него има комбинация от доказано ефективни съставки при борбата с мазнините, като кофеин, зелено кафе, л-карнитин и други.

Начинът му на действие е прост, доказан във времето и ефективен - зеленото кафе и кофеинът ускоряват метаболизма на тялото. В резултат на това всичките му функции се стимулират, включително и храносмилането и прозивдоството на енергия. При прием може да очаквате да се почувствате по-фокусирани и много по-енергизирани.

Хората, които имат проблеми със сърцето и бъбреците не е препоръчително да го ползват, както и хора, които имат лоша поносимост към кофеин.

Приема се по две капсули два пъти дневно час преди хранене. Понеже фетбърнърът е силен, може да пробвате първо с по-малка доза. Също така не го приемайте и след късния следобед, тъй като няма да може да заспите, а ще мислите само за тренировки.BioTech - Thermo Drine


Този фетбърнър има същите свойства като предходния, като има лека разлика в състава, но основните компоненти са запазени.

Метаболизмът се ускорява и при тренировка тялото е стимулирано да използва мастните депа за производство на енергия, така че колкото повече се натоварите и поизпотите на тренировка, толкова по-ефективно ще е действието на Thermo Drine.

В тази хранителна добавка е включен екстракт и от ядките на растението кола, които освен стимулация на нервната система имат и лек диуретичен ефект, спомагайки за изхвърляне на задържаната вода, от което се добива още по-релефен и 'изпилен' вид.All in one - Фет бърнър + Карнитин + БЦАА + протеин изолат


Ако искаш да изгаряш наистина ударно мазнини, а в същото време да се погрижиш и за чистата мускулна маса, направихме този стак от 4 хранителни добавки, които да се погрижат за това.

Този стак е сред най-пазаруваните от нашия онлайн магазин и ефективността му е доказана.

В него се съдържа мощния фетбърнър Thermo Drine, подкрепен от течен л-карнитин със зелен чай на Everbuild - комбинация, която е безпощадна към мазнините и води до най-оптималното им изгаряне.

А при тежките тренировки трябва да се погрижим мускулите да не спадат, а да растат. За това тук са включени две хранителни добавки - аминокиселини с разклонена верига (BCAA), които се приемат по време на тренировката и предпазват мускула, а за след тренировка в употреба влиза суроватъчния протеин изолат, който да изгради мускулните влакна и да награди усилията ти в залата с чиста мускулна маса.BioTech - L-Carnitine


Тази хранителна добавка с л-карнитин действа в две направления - транспортира мазнините в митохондриите на клетките, където те се превръщат в източник на енергия, като в същото време действа благоприятно на мускулната тъкан, включително и на сърдечния мускул.

В тази хранителна добавка има и хром - той поддържа нивата на инсулин в тялото стабилни, което води до по-ефективното усвояване на глюкозата. Хромът увеличава енергията, ускорява процеса по изгаряне на мазнини и подпомага изграждането на мускулна маса.

Препоръчителния прием на тази хранителна добавка за отслабване е 1-2 дози на ден, като едната доза може да е около 30 минути преди тренировка.OstroVit - Fat Burner / Extreme


Това е още един фет бърнър, в който има комбинация от различни съставки, спомагащи повишения приток на енергия, ускоряване на метаболизм, увеличаване на фокуса и съответно като краен резултат - по-бързо изгаряне на мазнини.

Съставките в нея са натурални и действат ефективно при разграждането на мастните натрупвания.

Тук е добавен и екстракт от семена на африканско манго, които влияят на нивата на хормона лептин, който отговаря за апетита, т.е. можете да очаквате намален апетит по време на приема му. Това би ви било полезно, в случай че не може да се контролирате кога да посегнете към храната.

Добавен е и екстракт от джинджифил, който подпомага храносмилането, добър антиоксидант е и подобрява имунната система.

В основата си на действие обаче остават добре доказаните съставки като л-карнитин, зелено кафе, зелен чай и кофеин.И за да сме напълно честни с теб, трябва да кажем нещо, което вероятно всеки знае, но не е лошо да се включи във всяка статия за добавки - в основата на изгарянето на мазнини и поддържане на чиста мускулна маса са правилното хранене и адекватното натоварване по време на тренировки. Ефектът на хранителните добавки за отслабване е да подпомогне горните две и когато те са на ниво, резултатите се постигат осезаемо по-бързо.

В секцията ни със статии може да откриеш много публикации на тема хранане, както и разнообразни тренировки, които да те натоварят на максимум. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес