Зареждане

Магомед Анкалаев към Перейра: Чакат те огромни проблеми с мен

Магомед Анкалаев към Перейра: Чакат те огромни проблеми с мен
Публикувано на: Юли 15, 2024 в 08:00 ч
Магомед Анкалаев вярва, че той ще бъде следващият претендент в полутежка категория на UFC. Дагестанецът твърди, че сега Алекс Перейра трябва да се съгласи на такава битка.

Напоследък в социалните мрежи има много дискусии относно следващия съперник на Алекс Перейра. Настоящият шампион на UFC в полутежка категория изкушава феновете с преминаване в тежка категория, но вероятно ще се състезава в собствената си дивизия в следващата си битка. Неговите потенциални съперници включват: Магомед Анкалаев или Ян Блахович.

В интервю за TMZ Sports Анкалаев разказа, че се водят сериозни преговори за битката с Перейра. "Poatan" иска да се върне в октагона в края на тази година, така че вероятно ще видим такава битка едва през ноември или декември. Магомед няма търпение и вярва, че лесно ще се справи с бразилеца:

"Вярвам, че това е следващата битка. Така е от доста време, а сега чакаме да се сключат договори. Мисля, че вече няма да бяга от мен. Ще се бием в октагона на UFC. Преговорите вече са много сериозни. Сега наистина всичко зависи от Перейра.

Той е впечатляващ, но вероятно ще бъде лесна битка за мен. Да, той се премести в нашата тегловна категория и победи двама бойци, но това е всичко, което направи. Не мисля, че той се е бил със силен граплър и ще има огромни проблеми с мен.", каза Анкалаев.

Ще успее ли Анкалаев да победи Перейра ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес