Зареждане

Лице в лице с шампиона: Светлозар Савов

Лице в лице с шампиона: Светлозар Савов
Публикувано на: Юни 3, 2019 в 13:04 ч
Малко са реално българските ММА състезатели, които жънат успехи в чужбина и са сред очакваните с интерес топ атлети, когато се бият пред страни от цяла Европа и Русия.

Светлозар Савов е един от тях.

Бойният атлет в средна категория има над 20 професионални битки, като една голяма част от тях са в чужди ММА организации, като дори взима шампионска титла в една от тях - WFC.

Вижте също: Светлозар Савов срещу Piotr Strus в главната битка на ACA 96

И въпреки натоварената си програма по време на подготовката си преди битката в Absolute Championship Akhmat следващия уикенд, Светлозар намери време да се изправи срещу машината Ангел Караиванов, пред когото сподели интересни неща от живота и кариерата си:
  • Как започва с бойните спортове и ММА?
  • Коя е най-трудната му битка и защо?
  • Какви са неговите пороци?
  • Как се оправя с опонентите на ринга и фенките извън него?
 
А след всичко и Савов споделя няколко от любимите си техники в ММА клетката, които го правят един от най-атрактивните бойци у нас и в Европа на гърба на винаги готовия за предизвикателства Ангел Караиванов, благодарение на чиято саможертва срещу най-опасните атлети в бойните спортове у нас, вие учите нови и интересни техники.

Пишете ни с кой друг голям български шампион искате да ви рещнем в следващите издания на "Лице в лице с шампиона", както и какво да го попитаме - без цензура и без задръжки.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес