Зареждане

Светлозар Савов срещу Piotr Strus в главната битка на ACA 96

Светлозар Савов срещу Piotr Strus в главната битка на ACA 96
Публикувано на: Март 25, 2019 в 16:26 ч
Светлозар Савов се завръща в клетката и ще вземе участие на събитието ACA 96, което ще се проведе в Лодз, Полша на 8 юни. Савов ще се бие срещу Piotr Strus в главната битка, която ще бъде в средна категория. Това ще бъде второто събитие в Полша на ACA тази година. След много успешното февруарско събитие във Варшава, руската организация, която се ръководи от мотото "По-малко шоу, повече борба", за първи път кани феновете на ММА събитие в Лодз.


Светлозар (18-6) е във възход и се намира в серия от 3 поредни победи. Последната му битка беше през май миналата година на WFC 22, където успя да победи с решение Sergio Souza. Савов е известен със своите бързи събмишъни и успява да спечели 13 от 18-те си победи в първия рунд. В своята кариера той е побеждавал опонентите си за 14, 17 и 18 секунди.


 В последните си две битки Strus първо загуби битка за титлата от шампионът Albert Duraev, а след това инкасира втора поредна загуба от Ibragim Chuzhigaev миналия месец в Полша. Той е в серия от 2 поредни загуби с решение, но въпреки това открадна сърцата на полските фенове на ММА със своята решителност и стил на игра. Със сигурност той няма да иска да губи пред родна публика и ще даде сериозен отпор на Савов.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес