Зареждане

Джо Роугън вярва, че боксовата битка на Франсис Нгану и Тайсън Фюри е била нагласена

Джо Роугън вярва, че боксовата битка на Франсис Нгану и Тайсън Фюри е била нагласена
Публикувано на: Юли 10, 2024 в 14:13 ч
Ветеранът в UFC Джо Роугън предполага, че миналогодишният професионален боксов мач между бившия безспорен шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри и бившия шампион на UFC Франсис Нгану е бил нагласен - според него последният вероятно е трябвало да получи победата.

През октомври миналата година бившият крал на UFC в тежка категория Нгану направи своя професионален боксов дебют срещу непобедения тогава носител на златото на WBC Фюри, споделяйки ринга в продължение на 10 рунда в Рияд, Саудитска Арабия.

И получавайки огромни похвали за зашеметяващото си представяне срещу Фюри в първия си професионален бокс, Нгану дори успява да нанесе масивен нокдаун на шампиона на WBC, изпращайки го на тепиха.

Въпреки това, след като губи с изключително противоречиво разделено решение в кулминацията на двубоя, Нгану подчертава убеждението си, че всъщност е трябвало да победи, преди да признае, че никога няма да успее да спечели съдийска победа в такъв двубой.

Джо Роугън твърди, че Франсис Нганну и Тайсън Фюри са били "готови" да се бият

И разсъждавайки върху огромния боксов сблъсък, гореспоменатият, Роуган смело заяви, че според него камерунският нападател е трябвало да спечели.

"Мислех, че той Франсис Нгану спечели този бой", каза Джо Роган. "Но те подготвяха този двубой с Александър Усик за Тайсън Фюри. Те нямаше да позволят - да, просто изглеждаше, че фиксът е бил малко по-напред."


"Беше достатъчно близо, за да могат да го направят", обясни Джо Роугън. "Можеше да се каже: "Добре, може би. Може би можеш да видиш как той печели тази битка", но аз не мисля така. Мислех, че Франсис го спечели. Много хора си мислеха, че Франсис го спечели."

Правейки второто си излизане в професионалния бокс през март тази година, асът в нокаутите на Бати, Нгану, бе повален с адски нокаут във втория рунд от бившия двукратен световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа в Близкия изток. 

Съгласни ли сте с мнението на Джо Роугън за двубоя Франсис Нгану - Тайсън Фюри?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес