Зареждане

Dan "The Outlaw" Hardy

Dan "The Outlaw" Hardy
Публикувано на: Септември 30, 2009 в 09:25 ч

Dan "The Outlaw" Hardy е роден на 17-ти май, 1982 г. Той е професионален боец по смесени бойни изкуства (MMA) от Англия, който се състезава в полу-средната категория на UFC. Той започва професионалните си занимания със спорта през 2004-та, като се е бил в различни състезания като Cage Force и Cage Warriors преди да подпише договор с The Ultimate Fighting Championship през 2008-ма. Той е настоящ шампион в полу-средната категория на Cage Warriors.

dan the outlaw hardy ufc mma


Бойните изкуства
Dan Hardy започва да тренира тае куон-до още шестгодишен. Това което го подтиква към тези тренировки е желанието му да бъде "костенурка нинджа", каквито са любимите му герои от детството (Teenage Mutant Ninja Turtle). След време обаче решава да се премести в по-реални бойни спортове и започва тренировки по тай бокс. Hardy започва да се интересува от смесени бойни изкуства (MMA) след като прекарва два месеца в Китай, където тренира с монасите от Шаолин през 2002-ра. След това се завръща в Англия, където се състезава в аматьорски MMA състезания преди да направи професионалния си дебют през 2004-та.

Кариерата му в UFC
Hardy прави професионалния си дебют през 2004-та, а в UFC е от UFC 89, където побеждава Akihiro Gono със съдийско решение. Gono остава подут и в кръв след няколко добри леви крошета на Hardy. В третия рунд Gono нанася непозволен удар с крак в лицето на Hardy, докато англичанинът е на земята. Налага се спиране за определено време, докато Hardy се възстанови и след това двубоя достига до съдиите.

Dan Hardy побеждава Rory Markham в UFC 95 в първия рунд с нокаут с добре изчислено ляво кроше. След двубоя им той отвърна на нападките на Markham, че нямал силни ръце, "Нямам сила в удара? Какво ще кажеш сега?".

dan the outlaw hardy ufc mma


Dan Hardy побеждава и Marcus Davis в UFC 99. Омразата между двама им се дължи на това, че ирландецът Davis се бие също в Англия и не желае да има конкуренция сред феновете си. Според Hardy обаче Англия е негов дом и също не иска да си дели феновете там. Hardy даже стигна по-далеч след като обиди Davis, че е фалшив ирландец и че уебсайтът му прилича на избухнал подарък за денят на Свети Патрик.  След това окуражи феновете да пускат в интернет колажи на Davis в хомосексуални картинки. Това вбеси ирландеца и се стигна до спечкване на пресконференцията преди UFC 99. След три рундова война съдиите наградиха Dan Hardy. Marcus Davis излезе бесен от клетката, като избегна опитите за сдобряване от страна на Hardy. При пресконференцията след двубоя Hardy заяви, че нападките са били само с цел да изкара Davis извън релси и нямало нищо лично в тях.


В следващия си двубой, той се очаква да излезе срещу Mike Swick, който заменя контузения Kim Dong-Hyun на 14-ти ноември в UFC 105 за да се разбере кой ще предизвика шампиона на категорията Georges St. Pierre.
 


Личен живот
Hardy е фен на hardcore, punk и metal музиката. Той е спонсориран от музикална продуцентска компания в Нотингам на име Earache Records. Hardy има и страст към изкуството, като до 22-годишен винаги носи в раницата си тефтер за скициране. Той прекъсва последната си година в Nottingham Trent University за да се занимава професионално с MMA.

 

 

Само сега и само в нашият форум може да зададете въпросите си към Dan Hardy с когото ще имаме разговор скоро и ще вземем интервю.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес