Зареждане

Хорхе Масвидал: Американската левица опита да убие Доналд Тръмп

Хорхе Масвидал: Американската левица опита да убие Доналд Тръмп
Публикувано на: Юли 15, 2024 в 02:00 ч
Бившият претендент за титлата в UFC Хорхе Масвидал публикува пост в социалните мрежи, в който ясно намекна кои може да стоят зад покушението срещу кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп. Припомняме, че по време на речта на Тръмп на предизборен митинг в Пенсилвания неизвестен откри огън, в резултат на което бившият президент на САЩ беше ранен в ухото.

След инцидента Тръмп благодари на Сикрет Сървис и органите на реда за бързата реакция на стрелбата. За щастие той успя да оцелее, а Масвидал вярва, че американската левица стои зад този брутален акт. Тръмп води убедително пред Джо Байдън и доста хора по цял свят вярват, че той ще успее да спечели изборите през ноември.

"Gamebred" е върл поддръжник на Тръмп и в миналото е участвал в неговите предизборни кампании. Ето какво написа Масвидал в социалните мрежи:

„Бог обича този човек! Радвам се, че президентът Тръмп е добре. Лявото не познава граници. Казват, че са против насилието, но в действителност няма да се спрат пред нищо. Не забравяйте да направите екранни снимки на всички леви, които се радват на този опит за убийство.“, пише Масвидал.

Ще успее ли Тръмп да оцелее до изборите ? Как мислите ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес