Зареждане

Симеон Кючуков 'Симбата' в клетката на BRAVE в Бургас

Симеон Кючуков 'Симбата' в клетката на BRAVE в Бургас
Публикувано на: Юли 15, 2024 в 12:13 ч
Един от най-колоритните ММА бойци на българското черноморие - Симеон Кючуков "Симбата" ще бъде сред българските атлети, които ще стъпят в клетката на престижното състезание BRAVE 86, което ще се проведе на 24-ти август в Бургас.

Събитието вече обяви част от българския състав, който ще се изправи срещу тежка конкуренция от чужбина, а днес стана ясно и че "Симбата" ще бъде един от родните бойци, които ще получат възможността да се бият в един от най-големите ММА турнир в света.


Кючуков идва от борбата, минава през самбото, а 2011-та започва да се състезава професионално в ММА. Там той записа няколко атрактивни победи, като в тежката си битка през 2016-та срещу гигантския румънец Толя Чумак скъса бицепса си. Той въпреки всичко успя да вземе победата, но следва дълго възстановяване и операции, което го държа години наред извън състезателната дейност.

Кючуков направи завръщането си през юли миналата година след близо 7 години отсъствие и макар битката му тогава да завърши с равенство, сега той идва изцяло мотивиран за победа.

Очаквайте тази седмица обявяването и на пълната файткарта на събитието.

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес