Зареждане

Конър Макгрегър вече тича след счупването на пръста си

Конър Макгрегър вече тича след счупването на пръста си
Публикувано на: Юли 15, 2024 в 10:00 ч
Изглежда, че малкият пръст на крака на Конър Макгрегър вече се е възстановил. Миналия месец ирландската мегазвезда се отказа от битката с Майкъл Чандлър на UFC 303, след като счупи малкия си пръст на крака по време на тренировка.

Тъй като това беше първият път, когато Макгрегър се отказа от планирана битка, феновете очакваха ситуацията да е малко по-сериозна. Фенове и бойци съсипаха Конър с критики, след като стана ясно, че той се оттегля заради счупено кутре на крака. "The Notorious" се оправда и сподели, че никога повече няма да се бие с контузия, защото така дава предимство на съперниците си. 

Малко се знае за процеса на възстановяване на Макгрегър, като Дейна Уайт категорично отказва да говори за „най-голямото завръщане в историята на бойните спортове“ на ирландеца, докато не се възстанови на 100%. Е, сега изглежда, че „Mystic Mac“ е на път да се върне към добро здраве според скорошна публикация в Инстаграм.

Във видео клипа, който можете да видите по-долу, Макгрегър е забелязан да тича по улица. По всичко изглежда, че той тича без проблем, което показва, че кутрето е възстановено. Макгрегър разкри, че Дейна Уайт обещал битката с Чандлър да се случи тази година. Вероятно ще ги видим един срещу друг в края на годината.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес