Зареждане

Наковски преди MAX FIGHT 59: Този път ще е страшно!

Наковски преди MAX FIGHT 59: Този път ще е страшно!
Публикувано на: Юли 11, 2024 в 08:01 ч
Симеон Наковски отново ще зарадва феновете на бойните спортове с изключително агресивния си стил на игра в една от битките на MAX FIGHT 59 на 20-ти юли.

Столичният боец се подготвя за двубоя си с Алекс Гонзалес в Свети Влас, който ще се проведе следващия уикенд.

В края на миналата година двамата се срещнаха за световната титла на WKN в Палма де Майорка. Тогава във втория рунд на мача Наковски получи аркада, която му попречи да продължи и мачът беше спрян в полза на Гонзалес.

"Тренирам на 100%. Този мач-реванш ми е много важен. Този път съм сигурен, че нещата ще протекат по друг начин - сега ще е различен стил, с малки ръкавици - това си е моята игра и моя правилник," сподели Наковски за MMA.BG.


Боецът се подготвя в академия по кикбокс и муайтай "Антон Петров", където освен именитият главен треньор му помагат и трениращите в клуба, сред които има и други опитни състезатели.

Наковски още носи горчивина от лекарската забрана да продължи битката си с Гонзалес при последната им среща заради голяма аркада. Въпреки това в минутите на игра между двамата Симеон е събрал достатъчно информация, така че с треньора си, Антон Петров, да изградят правилната стратегия за битката на 20-ти юли.

"Гонзалес е добре обигран боец. Но не е някой непобедим. В Свети Влас ще го покажа.

С Антон Петров изготвихме пълна стратегия - точно как трябва да започне мача, какво трябва да правя. Ще спазвам стриктно неговите указания и мисля, че няма какво да се обърка."


Симеон Наковски е известен с атрактивната си и агресивна игра в стойка. Освен това правилникът, на който той се чувства комфортно е MAX-1 - кикбокс с ММА ръкавици.

"От доста години стилът ми е такъв - само напред. Знам, че е рисковано да се влиза в размени, защото шансовете са 50 на 50. Но аз искам хората които са там - публиката дошла да гледа самата гала - да останат доволни. Искам когато сляза от ринга хората да са ме запомнили, без значение дали съм победил или загубил. Аз искам хората да са на крака на всяка моя среща."

Сега мотивацията на Наковски е още по-голяма. Съвсем наскоро на боецът му се роди син, който му е дал нова цел в битките на ринга.


За разлика от много други бойци, при които историята е показала, че когато им се роди дете, те омекват и губят този животински хъс за битка... е, при Наковски нещата са точно в обратната посока.

"Този път ще е още по-страшно. Преди месец и половина ми се роди детенце - сега стимулът ми на ринга е на живот и смърт. Искам моят син да носи името си с високо вдигната глава - като го видят някъде да знаят кой е баща му. Да знаят той кой е и аз кой съм.

Този път ще бъде мазало!"

MAX FIGHT 59 ще включва рекордните 17 битки в 5 различни правилника - бокс, ММА, кикбокс, муайтай и MAX-1, като главната битка на вечерта ще бъде между шампиона по бокс Йосиф Панов, който посреща бивш опонент на Канело с 44 победи - Мигел Васкез.


Не само феновете, но и бойците го очакват с интерес и Наковски е един от тях:

"Ще има уникални двубои. Но силно препоръчвам на феновете за моята среща да са там, защото такава среща като моята няма да видите на всяка гала. Заставам зад думите си и на 20-ти юли ще го покажа."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес