Зареждане

Предизвикателство 5-50

Предизвикателство 5-50
Публикувано на: Октомври 19, 2010 в 13:32 ч


Тествайте мускулите си и издръжливостта с тази интензивна тренировка, която е съставена само от упражнения със собствено тегло.

Направете 50 повторения от всяко от посочените упражнения, в какъвто ред пожелаете, за възможно най-бързо време и чисто и правилно изпълнение. Запишете времето, за което сте завършили тренировката и слдващия път се опитвайте да я правите все по-бързо.

Клек

Застанете с ръце зад главата, гърдите изпъчени напред, а лактите леко назад. Започнете да "сядате" надолу, като сгъвате колената и привеждате цялото тяло надолу, като запазвате правилната извивка на гръбнака. Стиснете седалищните си мускули и се изправете в стартовата позиция.

Джъмпинг Джак
Започнете с краката раздалечени и двете ръце отпуснати в страни. Рязко вдигнете ръцете си нагоре и скочете, така че да раздалечите двата си крака. След това отново скочете, за да съберете краката в началната позиция и ръцете също. Повторете.

Катерачът
Започнете в положение за лицева опора. Дръжте главата си на една линия с тялото, изтеглете дясното коляно към гърдите, а след това го върнете обратно. Рязко след това направете същото с левия крак.


Лицева опора
Заемете класическата позиция за лицева опора: краката прави, ръцете под рамената. Сега стегнете коремните си мускули. Дръжте тялото изправено и се снишете, така че гърдите да докоснат пода. След това се избутайте, докато ръцете ви станат изпънати.

Коремна преса


Легнете по гръб със свити колене на плоския под. Поставете ръцете си зад гърба, така че прстите да допират ушите. Не сграбчвайте главата си, защото може да си разтегнете мускулите там. Дръжте врата изправен по нормалното продължение на тялото и използвайте коремните мускули, за да отлепите раменете от пода за няколко сантиметра, но не повече. След това се отпуснете обратно и повторете.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес