Зареждане

Спечели билети и много награди за BRAVE 86 в Бургас

Спечели билети и много награди за BRAVE 86 в Бургас
Публикувано на: Август 1, 2024 в 08:05 ч
В разгара на сезона в Бургас ще се приземи една от най-големите световни организации по ММА - BRAVE CF.

Престижната бахрейнска организация прави събития в цял свят, но за пръв път България ще е една от локациите ѝ. Със събитието BRAVE 86 на 24-ти август в Бургас стартират няколко европейски издания на престижния промоутър. Очакват ни изключително качествени ММА битки между едни от най-добрите бойци на България срещу опасни чуждестранни бойци на BRAVE.

Вижте също: Епична файткарта за BRAVE 86 в Бургас на 24-ти август!

И понеже събитието не е за изпускане, правим игра с награди - двойни билети за теб и твой приятел, оригинални шапки, тениски и ММА ръкавици на BRAVE.

За да участваш в томболата за наградите, попълни за минутка тази анкета :




Наградите, които ще раздадем са:
  • 3 двойни билета за BRAVE CF
  • Оригинална шапка на BRAVE CF
  • Два броя оригинални тениски на BRAVE CF
  • ММА ръкавици на BRAVE CF
Победителите ще бъдат изтеглени на 14-ти август и ще се свържем с тях по телефона.

BRAVE CF е една от най-уважаваните в света ММА организации, като участниците там са известни със своя талант. Именно затова мачмейкърите на UFC редовно отправят предложения на бойците представили се добре. Именно там изгряват звездите на имена като Хамзат Чимаев, Умар Нурмагомедов и Илия Топурия.


Не пропускайте това събитие, защото битките ще са грандиозни. А в комбинация с Бургас и морето може да си спретнете толкова готин уикенд, който да бъде най-епичния от това лято.

Ако искате да си подсигурите това изживяване - билетите са в продажба в Eventim на цени от 25 лв. а залата е 50% разпродадена, а хубавите места свършват бързо.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес