Зареждане

Тони Фъргюсън: Направих 120 рунда спаринги в лагера! Мога да бия всеки

Тони Фъргюсън: Направих 120 рунда спаринги в лагера! Мога да бия всеки
Публикувано на: Август 1, 2024 в 02:00 ч
Тони Фъргюсън започна да прави спаринги за първи път от 7 години насам.

Легендата на UFC в лека категория разкри, че може да се върне към победите, но трябвало да направи нужните промени. Сега бившият временен шампион е направил промените и вярва, че това ще се отплати. 40-годишният Фъргюсън е в серия от 7 поредни загуби и няма победа от 2019 година насам.

За последно Тони се би през декември 2023 година и загуби от Пади Пимблет. Този уикенд Тони се завръща, за да се бие с Майкъл Киеса в Абу Даби. Ако Тони загуби и в тази битка, той ще запише 8-ма поредна загуба и така еднолично ще е рекордьор по серия от загуби в историята на UFC. Това определено ще бъде рекорд, с който не бива да се гордееш.

Тони не се притеснява за това и вярва, че ще постигне победата:

„Напоследък се случиха много неща, за които много хора нямат представа. Справих се с много глупости извън октагона, но никога не се отказах. Винаги съм знаел, че просто трябва да коригирам детайлите, за да се върна отново към успеха. И ще се реванширам, повярвайте ми. При последната ми загуба не се получи. Обърках си тактиката и преди да вляза в ритъм, мачът свърши. 

Вярвам, че мога да победя Пади Пимблет. Мога да победя всеки. Успях да го направя сега по време на подготовката, където започнах да правя спаринг за първи път от седем години. Наистина отново започнах да правя усилени спаринги. Имам повече от 120 рунда спаринги и съм убеден, че това ще си проличи в битката.“, каза Фъргюсън. 

Ще успее ли Тони да спре серията от загуби ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес